Objednávku stačí jednoduše naklikat na webu Peevo.cz, zvolit množství a skleněnou či PET lahev. Pivo je pak načepováno speciální pípou, díky které nepřijde tekutina do kontaktu se vzduchem. Tak je pivo čerstvé a vydrží v lahvi až měsíc. Pivo je potom dodáno zákazníkovi expresně do 90 minut nebo ve zvoleném čase. Kurýr přiveze pivo vychlazené na ideální teplotu, připravené k servírování.

„Peevo je online výčep toho nejlepšího z menších pivovarů. Rozvážíme po Praze sedm dní v týdnu. Nemáme na výběr tisíce litrů, soustředíme se na kvalitu. Díky tomu pivo dokážeme uchovávat v ideálních podmínkách a denně obměňujeme nabídku,“ říká Matúš Karaffa, spoluzakladatel Peevo.cz, a dodává: „Věříme, že možností na pár kliků ochutnat unikátní a speciální piva z minipivovarů, které můžete většinou dostat jen v několika málo hospodách a specializovaných obchodech, zaujmeme nejen skalní milovníky craft beer.“

Za prvním online výčepem Peevo stojí zakladatelé Matúš Karaffa a Marek Hotovčin, dva kamarádi z dětství, původně z Košic, kteří už si spolupráci vyzkoušeli na projektu Feedo.cz, který se stal největším českým e-shopem s dětským zbožím, takže služby v oblasti e-commerce mají v malíčku. Teď se rozhodli stvořit craft beer ráj založený na značné zákaznické zkušenosti.