Chystá se velká barmanská show! Flairová soutěž Peroni Dolce Vita Bartender 2023, která komplexně prověří um zúčastněných barmanů a barmanek, se uskuteční v sobotu 15. července od 20 hodin na pláži Windy Point v Černé v Pošumaví. Soutěž je součástí seriálu Czech Flair League o flairového barmana roku, který bude reprezentovat Česko na koktejlovém mistrovství světa.

 

Každý soutěžící postupně absolvuje čtyři disciplíny. Tou první bude otevírání lahvovaného piva Peroni Nastro Azurro na rychlost – konkrétně půjde o vyndání deseti lahví z lednice a jejich otevření jakýmkoliv způsobem.

 

V disciplíně Working & Exhibition Flair bude úkolem připravit v časovém rozmezí tří až pěti minut porci drinku Peroni Limoni (limoncello, cukrový sirup, citronová šťáva, prosecco, Peroni) metodou working flair a porci volného drinku metodou exhibition flair.

 

V Peroni Bumping se bude „ťukat“ loktem, předloktím či hřbetem ruky do prázdné lahve s cílem vytvořit co nejdelší nepřerušovanou sérii odrazů. A konečně v Peroni Best Trik se soutěžící vynasnaží předvést co nejoriginálnější, nejkreativnější a nejobtíženější trik s lahvemi.

 

„Vítěze Peroni Dolce Vita Bartender 2023 čeká zájezd do Říma, druhého v pořadí výlet do Římova a třetího oběd v Římské,“ dodává s ostrovtipem sobě vlastním organizátor akce a legendární flairový barman David Neumann.

 

Na soutěž se přihlašujte vyplněním formuláře. Kompletní propozice naleznete zde.

 

Partnery soutěže jsou značky Peroni, Le Patio Group, Rauch a Monin.