Členové barmanské komunity, pozor! Blíží se unikátní možnost seznámit se s novým prémiovým produktem z portfolia Metaxy za účasti samotného Metaxa Mastera Kostise Kalpaxidise.

 

Metaxa Orama Private Reserve je vrcholným dílem tradičního řeckého výrobce likérů. Vznikla z nejsladších hroznů odrůdy Muscat pěstovaných na vysokohorských vinicích ostrova Samos, výrazných vinných destilátů a středomořských bylinek. Každá karafa nese vlastní číslo.

 

Také tuto novinku bude možné ochutnat a dozvědět se o ní informace na masterclass pro barmany, která se uskuteční ve středu 19. 6. od 11 do 13 hodin v pražském Éra pop-upu v prostorách Parnas Restaurant na Smetanově nábřeží 2.

 

„Metaxa Master Kostis Kalpaxidis nás provede světem tohoto ikonického řeckého nápoje. Součástí ochutnávky budou i jednotlivé složky, s nimiž Kostis ve výrobě pracuje. Velice se na setkání s tímto sympatickým pánem těším,“ přiznává ambasador společnosti STOCK Plzeň-Božkov Peter Bobula.

 

Do naplnění kapacity zbývá už jen pár míst. Přihlaste se na master class Peteru Bobulovi jakýmkoliv komunikačním kanálem proto co nejdříve: messengerem, zprávou na instagramu nebo e-mailem na peter.bobula@stock.cz.