Inspirujte se následující kolekcí jednoduchých drinků od předního českého distributora alkoholických i nealkoholických nápojů Premier Wines & Spirits.

 

 

Bohemian Spritz

4 cl Bohemian Gin

Belvoir Rose & Elderflower Pressé 

plátek pomeranče

led

 

Do sklenice odměřte požadované množství Bohemian Ginu a doplňte zbývající prostor ledem. Pak už stačí jen dolít květinovou limonádou Belvoir Rose & Elderflower Pressé, přidat plátek pomeranče a sklenici plnou osvěžení máte na stole.

 

 

Bitter Sweet

4 cl Bohemian Bitter

Thomas Henry Ginger Ale

limeta

led

 

Do vysoké sklenice nalijte 4 cl nového Bohemian Bitteru. Přidejte led, doplňte zázvorovým pivem Thomas Henry Ginger Ale a vychutnávejte spolu s plátkem limetky.

 

 

Spicer

4 cl Bohemian Spicer

Boho Yuzu

skořice

led

 

Tenhle drink zaujme milovníky kořeněných chutí. Sklenici naplňte ledem, přidejte bylinný likér Bohemian Spicer a dolijte do plna citrusovou limonádou Boho Yuzu. Vhoďte ruličku skořice a můžete si vychutnat koktejl, který vás osvěží i zahřeje zároveň.

 

 

Yuzu Melon

4 cl June Gin Melon

Boho Yuzu

limeta

led

 

Do oblíbené sklenice nalijte 4 cl melounového ginu June Melon a přisypte led. Pak už jen doplňte po okraj citrusovou limonádou Boho Yuzu a dozdobte plátkem limetky. Takhle přesně chutná léto ve skleničce.

 

 

Juicy Gin & Tonic

4 cl G’Vine gin

Thomas Henry Tonic Water

hroznové víno

led

 

Tenhle drink je pro všechny milovníky klasiky a rozhodně nezklame. Sklenici postupně naplňte ginem G’Vine a ledem, dolijte tonikem Thomas Henry a pro zpestření doplňte pár bobulemi hroznového vína. Na zdraví!

 

 

June Spritz

2 cl June Gin Peach

10 cl prosecco

plátek broskve

led

 

Vysokou sklenici naplňte ledem a postupně přidejte odměřené množství broskvového ginu June Peach a prosecca. Nezapomeňte dozdobit plátkem broskve a drink jako stvořený na letní grilovačku máte hotový.

 

 

Paloma

4 cl Mezcal San Cosme

Thomas Henry Pink Grapefruit

grep

led

 

Naplňte sklenici ledem a přilijte mezcal San Cosme a do plna i grepovou limonádu Thomas Henry Pink Grapefruit. Dozdobte plátkem grepu (můžete přidat i sušenou verzi) a vychutnejte si hořkosladký drink jako stvořený pro milovníky výrazných chutí.

 

 

Baron Ginger

4 cl Baron Hildprandt Zralá hruška 40%

Thomas Henry Spicy Ginger Beer

zázvor

limeta

led

 

Pokud máte rádi štiplavou, ale přesto sladkou chuť, tenhle drink je přesně pro vás. Ve sklenici plné ledu smíchejte postupně Baron Hildprandt Zralou hrušku, zázvorové pivo Thomas Henry Spicy a na ozdobu použijte plátek limetky a zázvoru. Pro intenzivnější chuť můžete zázvor předem svařit s trochou cukru a vyrobit si tak zázvorový sirup, který vás pořádně nakopne a k drinku bude skvěle ladit. A pak už stačí jen vychutnávat.